El Barça venç l’Eivissa (34-32) i referma el liderat del grup B

Els de Ferran Porres van guanyar el quart partit consecutiu en Lliga i ja han assegurat la permanència

El Barça B va vèncer la UD Ibiza Handbol Club Eivissa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i s’ha assegurat la seva presència una temporada més a la Segona Divisió de l’handbol estatal. Els joves jugadors blaugrana van fer un gran partit i van dominar sempre el marcador tot i no marxar mai definitivament. Ja a la mitja part els culers dominaven el xoc per una diferència de dos gols (13-11) i dominaven el marcador i també en les sensacions.

Un dels grans protagonistes del matx va ser el porter Jordi González, que va ser un mur davant dels llançaments de l’equip eivissenc. El de Bordils va ser fonamental en parar fins a 21 xuts de l’equip rival i donant la confiança suficient als seus companys. Marc López, el central blaugrana, va marcar set gols, tres dels quals des de la línia dels set metres, mentre que l’extrem dret Oriol Zarzuela va ser l’autor de cinc gols.