Barça B - Granollers: A punt d’aconseguir la sorpresa (43-46)

Els blaugranes han donat la cara durant tot el partit i han estat a prop de passar de ronda a la Copa del Rei

No ha pogut ser, però el Barça B ha estat a punt de donar la sorpresa i passar a la tercera ronda de la Copa del Rei. Els blaugranes han donat la cara en tot moment i el Fraikin BM Granollers, segon classificat de l’Asobal, ha hagut de patir de valent per poder seguir a la competició.

El xoc ha començat amb un domini clar dels homes dirigits per Ferran Porres, qui s’han avançat al marcador i han tingut avantatges de fins a quatre gols (9-5). Els vallesans, per la seva banda, s’han vist sorpresos per l’alt ritme de joc imposat des del principi pels locals i els ha costat agafar el ritme del partit i no ha estat fins al tram final del primer període que els de Granollers s’han avançat al marcador. Els visitants han marxat als vestidors amb una diferència de només dos gols que ha deixat tot per decidir a la segona part.

La experiència mana

Els segons trenta minuts han començat amb un Aleksandar Cenic disposat a mirar d’igualar el marcador i reduir les diferències el més aviat possible. El blaugrana ha estat el màxim anotador del Barça amb nou gols, cinc dels quals a la segon part. Un altre jugador destacat ha estat Marc López que amb la seva direcció de joc i els seus set gols ha permès al Barça mantenir-se a prop i seguir somiant amb la classificació.

Els de Ferran Porres han igualat el xoc a 39 al minut 53, però a partir d'aquí la major experiència dels rivals no ha permès que la sorpresa saltés a Sant Joan Despí i el resultat final de 43-46 ha estat just.

Gaudint d’una experiència única

Els jugadors blaugranes han donat la cara i han estat a punt de donar la sorpresa davant d’un conjunt amb molta més experiència i amb jugadors internacionals a les seves files. Els aficionats culers que s’han apropat al pavelló d’handbol de la Ciutat Esportiva han gaudit del Barça B i han comprovat de primera mà que l’handbol blaugrana té futur més enllà del primer equip.

Barça B, 43
Fraikin BM Granollers, 46

Barça B: Roberto Domènech; Albert Pujol (-), Juan Palomino (3), Jaume Pujol (2), Oriol Zarzuela (4), Aleksandar Cenic (9), Adrià Basela (3) –set inicial- Marc López (7), Pau Morer (-), Bruno Reguart (5), Èric Lubiano (-), Néstor Ruíz (-), Ferran Prieto (4), Fran Laliga (2), Pablo Urdangarín (4), Ian Barrufet (-).

Fraikin BM Granollers: Rangel Luan (-), Chema Márquez (5), Pol Valera (8), Esteban Salinas (7), Adrià Martínez (1), Sergi Franco (1), Antonio Garcia (6) –set inicial- Edgar Pérez (5), Jan Gurri (2), Àlex Màrquez (-), Josep Ernest Armengol (-), Víctor de Sande (4), Gerard Domingo (-), Oriol Rey (2), Pol Varela (-), Joan Amigó (2).

Parcials: 6-3, 9-6, 12-11, 15-14, 19-18, 21-23 (descans), 26-26, 29-32, 33-36, 37-38, 39-41, 43-46 (final).

Àrbitres: Alberto Macías de Paz, Ernesto Ruiz Vergara.