El Barça B tanca una gran temporada

El Barça B tanca una gran temporada

Amb un triomf a Torrelavega, els joves blaugranes finalitzen la División Honor Plata

Una llarga temporada ha tocat a la seva fi. El Barça B d’handbol va jugar divendres a Torrelavega el darrer partit de la temporada 2020/21. Una temporada marcada per la COVID-19, on els blaugranes van demostrar el seu potencial i la seva bona feina.

A l’actual temporada el Barça B d’handbol va superar la primera fase, on va finalitzar en primer lloc del grup. A la segona fase, la que decidia l’ascens a l’Asobal, tot i no poder pujar, els joves de Roi Sánchez van demostrar un alt nivell de joc.

A tal d’exemple, els blaugranes van superar a BM Antequera i BM Torrelavega, dos equips que la proera temporada seran a la màxima competició estatal.

El primer equip ha anat incorporant a jugadors del B durant la temporada i la millora del segon equip ha estat un dels fets destacables. Ara és el moment de dir adeu a l’actual temporada. La plantilla es recomposarà amb jugadors que trobaran nous destins i joves del juvenil que tindran lloc en el segon equip.

Divendres va ser un dia especial per l’entrenador del B Blaugrana Roi Sánchez, entrenador del B des de la temporada 2017/18, i que avui s’acomiadava del Club, per entrenar l’TVB Stuttgart les dues properes temporades.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut