Barça B – Vestas BM Alarcos Ciudad Real: Tornen al camí del triomf! (30-28)

Barça B – Vestas BM Alarcos Ciudad Real: Tornen al camí del triomf! (30-28)

El filial blaugrana, que ha tornat a sumar dos punts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit molt disputat fins a l’últim minut, recupera la tercera posició

El Barça B d’handbol ha tornat al camí de la victòria aquest dissabte, després d’haver encadenat tres derrotes consecutives en les últimes setmanes. El filial blaugrana ha superat al Vestas BM Alarcos Ciudad Real per 30 a 28 en la setena jornada del grup per al títol de la Divisió d’Honor Plata, disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El partit ha estat molt disputat durant els 60 minuts i ha acabat caient cap al bàndol culer. Artur Parera, amb set gols, i Arnau Fernández, amb sis, han estat els màxims golejadors.

Màxima igualtat des de l’inici

El filial blaugrana ha dut la iniciativa en el tram inicial del partit, en el qual Roi Sánchez ha optat pel 7 contra 6 en atac. Això ha permès trobar bones solucions de llançament. Tot i manar en el marcador, però, les intervencions del porter visitant impedien veure un avantatge ampli (6-4, min 10). Els blaugranes han arribat a tenir una renda màxima de quatre gols (11-7, min 19), però al davant hi havia un Ciudad Real que no es rendia.

El conjunt visitant ha ofert una forta resistència, mantenint-se dins del partit en tot moment, i en la recta final del primer temps ha aconseguit donar la volta al marcador. Primer amb un parcial d’1-5 que ha igualat el matx (12-12,min 24). Una igualtat que s’ha mantingut durant uns minuts, fins que els manxecs s’han posat per davant per anar als vestidors amb avantatge (15-16).

Punt d’inflexió per sumar el triomf

La igualtat s’ha mantingut en començar la segona part, però el Barça B ha aconseguit entrar en un intercanvi de cops que ha dut el partit a alternatives constants en el marcador. En el minut 38 els blaugranes s’han situat per davant (20-19), però cap dels dos equips ha aconseguit tenir almenys dos gols d’avantatge fins al 26-23, en el minut 47, just després de l’expulsió de Robert Rosell. Aleshores el tècnic visitant ha demanat temps mort, i el matx ha tornat a la dinàmica anterior. En aquest moment, però, el Barça B sempre era qui anava per davant.

Els de Roi Sánchez han entrat en els minuts finals concentrats, i no han permès que el Ciudad Real fes un últim intent de remuntada. El marcador final de 30-28 ha permès sumar de nou els dos punts al filial blaugrana, que recupera la tercera posició del grup per al títol amb 19 punts. El líder del grup, el BM Torrelavega, ha aconseguit l’ascens matemàtic a la Lliga Sacyr ASOBAL aquesta jornada.

En aquest enllaç es poden consultar les estadístiques del Barça B – Vestas BM Alarcos Ciudad Real.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut