Barça B – Disiclín Balomnán Lalín: El líder torna a casa amb golejada (43-31)

Barça B – Disiclín Balomnán Lalín: El líder torna a casa amb golejada (43-31)

El filial blaugrana es manté al capdavant del grup A de la Divisió d’Honor Plata després d’una àmplia victòria en el primer partit de l’any a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça B d’handbol ha estrenat el 2021 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una gran victòria per 43-31 contra el Disiclín Balonmán Lalín, que arribava com a cinquè classificat i un dels equips revelació del curs. Els blaugranes han anat cuinant la victòria durant els 60 minuts, han anat per davant en tot moment, i han acabat golejant al seu rival amb l’aportació de tot l’equip. Alex Pascual, amb nou gols, i Roca, Diocou i Cenic, amb quatre cadascú, han estat els jugadors més efectius de cara a porteria.

Els blaugranes s’han situat per davant en el marcador des del xiulet inicial, amb accions ràpides dels extrems i els laterals. Les constants rotacions del tècnic Roi Sánchez no restaven rendiment, i tots els jugadors de pista anaven sumant per a l’equip. Els gols del pivot Duarte Batán i l’aparició del porter visitant impedien que les diferències al marcador s’ampliessin, i amb 18-13 el Lalín ha aconseguit un parcial de 0-5 que ha igualat l’electrònic en la recta final del primer temps. Això no ha posat nerviós a un filial blaugrana que, amb dues accions ràpides en l’últim minut, ha marxat al descans amb dos gols d’avantatge (20-18).

Sentència en la segona part

Els nois de Roi Sánchez han tornat a la pista molt endollats, han imposat un ritme encara més alt que en la primera part i han aconseguit avantatges més amplis. El parcial als 10 minuts del segon temps era de 9-3, per a un resultat de 29-22 que presagiava una recta final tranquil·la. Amb els extrems Alex Pascual i Mamadou Diocou molt inspirats i el porter Jordi González sòlid sota pals, els culers se sentien còmodes.

Efectivament, la recta final de la segona part ha transcorregut sense ensurts, amb els avantatges creixent fins als 12 gols en alguns moments (39-27, minut 53). Amb un joc ràpid i aparicions de jugadors des de la banqueta, com Cenic o Reguart, el filial blaugrana ha tancat una nova victòria a casa. La millor manera d’iniciar el 2021 com a locals. La 12a victòria en 14 partits, que serveix per mantenir el liderat del grup A de la Divisió d’Honor Plata.

[+] Consulta aquí les estadístiques del partit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut