Barça B – Handbol Bordils (33-28): Debut i victòria

Barça B – Handbol Bordils (33-28): Debut i victòria

Els blaugranes s’emporten el derbi gràcies a la feina en defensa

El Barça B començava la División de Honor Plata 2020/21 amb un repte majúscul com era enfrontar-se a l’Handbol Bordils. Els joves de Roi Sánchez, debutaven a casa, a la primera jornada del Grup A i la feina feta en defensa, especialment en el segon temps, va ser clau per obtenir el triomf.

30 minuts d’handbol intens

El partit s’iniciava amb un ritme intens, ambdós equips volien córrer i la velocitat en les transicions i els atacs amb molta mobilitat, era el que es veia sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb igualtat en el marcador (6-6), en el primer terç de l’encontre.

La igualtat era la tònica del partit. Diferències mínimes per un o altre equip i empat a 11 en el minut 20 de partit. En el minut 25 els blaugranes obtenien dos gols d’avantatge (15-13) amb el conseqüent temps mort de Pau Campos, entrenador dels gironins, però els primers 30 minuts van finalitzar amb la mateixa dinàmica: Intensitat, igualtat i amb un 16 a 17, en el marcador

La defensa és clau

A la represa, tot i que Bordils es situava dos gols per davant, en els primers minuts, el Barça B ha tornat a empatar a 20, en el minut 37. A partir d’aquell moment, els gironins estiraven i els blaugranes recuperaven. Empat a 23 en el minut 43.

En el joc d’alternances que es vivia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, era el torn blaugrana, amb 29 a 25, màxima diferència local, amb 9 minuts per a la fi del partit. La defensa dels de Roi Sánchez funcionava i els hi permetia sortir al contraatac.

Amb aquest dinàmica, el Barça B mantenia la renda (31-27) a manca de 2’30”. L’estructura defensiva blaugrana feia que el partit tingués cada cop més color blaugrana i finalment el triomf es va quedar a Sant Joan Despí amb un resultat de 33 a 28.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Handbol Bordils (33-28)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut