Presentació de l’Handbol Formatiu del Barça

Presentació de l’Handbol Formatiu del Barça

L’acte ha comptat la presència de Josep Maria Bartomeu, President del FC Barcelona

Dijous a la tarda ha tingut lloc la presentació dels equips de formació de l’Handbol Blaugrana. Aquesta és la segona presentació, la setmana passada va ser el torn del futbol sala i a la que seguiran, en propers dies, les presentacions del bàsquet, i l’hoquei patins.

Josep Maria Bartomeu estava acompanyat del directiu responsable de la secció, Jordi Argemí, de l’Albert Soler, de David Barrufet, d’Òscar Grau, de Toni Garcia i de Xavi Pascual. Tots ells han pogut saludar els  joves jugadors i els tècnics, que composen les categories base de l’handbol blaugrana.

Posteriorment, i després de la fotografia de tot el grup, els jugadors i els seus familiars, presents a la grada del pavelló, han tingut una sorpresa: la presencia del 2n capità blaugrana, Raúl Entrerríos que s’ha realitzat una fotografia amb tots els jugadors.

Acte seguit s’han realitzat les fotografies de cadascú dels sis equips de la base de l’handbol  i mentre es realitzaven, diversos jugadors han parlat de les seves experiències a Can Barça i del fet que suposa formar part de l’handbol del Club, tot conduit per Àngels Prieto de Barça TV, acompanyada de Tomás i Pascual.

Dante Company, de l’Infantil B, ha parlat en nom dels jugadors, David Barrufet s’ha dirigit a nens i familiars per destacar la feina en valors i el treball que s’està realitzant, amb els joves del FC Barcelona i finalment Jordi Argemí, ha clos l’acte amb el seu parlament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut