El Barça lluitarà per la seva 14a Supercopa

El Barça lluitarà per la seva 14a Supercopa

Amb el triomf davant la Reial Societat, els culers s’asseguren la presència en la gran final de diumenge, la primera amb format de Final Four

A la final! El Barça ha superat a la Reial Societat a les semifinals i jugarà la gran final de la Supercopa d’Espanya del proper diumenge a Sevilla. Els culers coneixeran dijous el seu rival, que serà el guanyador de l’altra semifinal entre l’Athletic Club i el Reial Madrid.

Així doncs, els barcelonistes lluitaran per aconseguir la que seria la seva 14a Supercopa d’Espanya. Cal recordar que el Barça és l’equip que més títols ha guanyat en la història de la competició amb un total de 13, seguit del Reial Madrid amb 11. Els culers podrien augmentar encara més diferències i assolir un nou títol més. Un trofeu que els culers no guanyen des de fa dues temporades, quan el van aconseguir al 2019 contra el Sevilla, en l’única edició disputada a partit únic.

A més, seria el primer cop que la guanya en format Final Four. Des del passat curs, la competició ja no es disputa entre dos equips sinó que compta amb unes semifinals prèvies on participen quatre conjunts: els dos finalistes de Copa del Rei i els dos primers a la Lliga. Així doncs, després de caure en la primera edició a les semifinals davant l’Atlètic de Madrid, el Barça tindrà la opció de guanyar-la per primer cop en aquest format.

Pel que fa als possibles rivals, el Barça ja sap què és enfrontar-se en la Supercopa tant a el Madrid com a l'Athletic Club. Contra els blancs ha disputat un total de 7 finals de Supercopa (totes a doble partit), amb una victòria culer i sis blanques. Contra l'Athletic, els barcelonistes han disputat tres edicions, guanyant dos i perdent una.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut