Els tres possibles rivals a semifinals

Els tres possibles rivals a semifinals

Els blaugranes, juntament amb València, Betis, i Reial Madrid, classificats per la següent ronda

Amb la remuntada blaugrana (6-1, 6-3 en el global de l'eliminatòria) els d’Ernesto Valverde aconsegueixen el bitllet per a les semifinals de la competició del KO per novena vegada seguida. Els culers se sumen al ValènciaBetis i Reial Madrid com a conjunts que lluitaran per un lloc a la final que es disputarà al Benito Villamarín el proper 25 de maig

Repassem la trajectòria de València, Betis i Reial Madrid per accedir a les semifinals:

València

Als setzens de final, el València va imposar-se a l’Ebro de Segona Divisió B per un global de 3-1 després de guanyar a domicili 1-2 i 1-0 a Mestalla. A la següent ronda, el conjunt valencianista va haver de remuntar el 2-1 registrat a El Molinón contra l’Sporting. Els de Marcelino García Toral van aconseguir accedir als quarts amb un 3-0 com a locals.

El darrer rival valencianista ha estat el Getafe, que va imposar-se 1-0 al Coliseum Alfonso Pérez. A la tornada, Jorge Molina va situar el conjunt madrileny per davant (0-2 en total de l’eliminatòria), però un hat-trick de Rodrigo –dos d’aquests gols al temps afegit- van donar el bitllet de semifinals al València.

Betis

En el camí del Betis fins a les semifinals, primer de tot va enfrontar-se al Racing als setzens, a qui va imposar-se amb un clar 5-0 global. En la següent ronda, el conjunt andalús va empatar el duel d’anada al Benito Villamarín contra la Reial Societat (0-0). A la tornada al els homes de Quique Setién van fer valer el valor doble dels gols a camp rival en empatar 2-2 a Anoeta.

En la darrera ronda el Betis ha superat l’Espanyol després d’empatar a domicili 1-1 i certificar el pas a semifinals al Benito Villamarín aquest dimecres a la nit a la pròrroga (3-1).   

Reial Madrid

El conjunt blanc va eliminar a 1/16 al Melilla amb contundència, amb un clar 0-4 en l'anada i 6-1 en la tornada. En la següent ronda, als vuitens de final, els de Solari es van enfrontar al Leganés, guanyant amb claredat en l'anada al Santiago Bernabéu (3-0), resultat que els va permetre perdre en la tornada a Butarque (1-0).

Finalment, en els recents quarts de final, els blancs van eliminar el Girona després de vèncer en l'anada per 4-2 i en la tornada a Montilivi per 1-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut