Aquest dimecres, remuntada

Aquest dimecres, remuntada

Els blaugranes necessiten el suport de l’afició per capgirar el 2-0 advers de l’anada contra el Sevilla

Aquest dimecres al Camp Nou (21.30 hores) el FC Barcelona necessita remuntar el 2-0 advers de l’anada dels quarts de final al Sánchez-Pizjuán. Un resultat que els blaugranes hauran de capgirar per tal d’accedir a les semifinals de la Copa. Una competició en què els blaugranes són els grans dominadors -30 Copes- i han aixecat el trofeu en les quatre darreres edicions. Al davant, un Sevilla que està completant una bona temporada i que de ben segur no posarà les coses gens fàcils, com va demostrar en el partit d’anada.

L’última remuntada contra el Sevilla

El FC Barcelona ja sap el que és remuntar contra el conjunt andalús a doble partit. I és que a principi de la temporada 2010/11 els blaugranes van enfrontar-se al Sevilla a la Supercopa d’Espanya. Una competició en què el conjunt andalús va vèncer a l’anada per 3-1 i els culers van remuntar amb un contundent 4-0 al Camp Nou amb Josep Guardiola al capdavant de l’equip.

Si ens centrem en els precedents amb un 2-0 advers a la Copa, el FC Barcelona ja va aconseguir remuntar el 1966 quan va perdre 2-0 a l’anada dels vuitens de final contra el Mallorca. I va fer-ho guanyant 5-1 a la tornada. En la resta de precedents amb un 2-0 advers a la Copa, sis més, els blaugranes no van trobar la fortuna necessària per capgirar el resultat. Cal destacar, però, que aquests precedents daten de fa més de 25 anys i que en les darreres temporades el FC Barcelona ha aconseguit remuntades que conviden a l’optimisme. 

Aquest dimecres toca tornar a viure una nit màgica al Camp Nou. Un partit en què els homes d’Ernesto Valverde necessitaran el suport de l’afició culer per tal d’accedir a la semifinal de la Copa. Som-hi, Camp Nou!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut