El Camp Nou haurà de fer la seva màgia (2-0)

El FC Barcelona no pot superar el Sevilla al Sánchez Pizjuán i cau en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei

No ha pogut ser. Si el FC Barcelona vol continuar viu en la lluita per la seva cinquena Copa del Rei de forma consecutiva haurà de tornar a remuntar l’eliminatòria. Aquest cop, contra el Sevilla, que ha aconseguit un triomf al Sánchez Pizjuán que dificulta molt les coses per als de Valverde (2-0). Els gols de Sarabia i Ben Yedder, tots dos a la represa, han resultat determinants i fan que ara el Camp Nou hagi de tornar a fer la seva màgia per ajudar l’equip a capgirar l’eliminatòria. I això que el Barça ha controlat el ritme del primer temps, però no ha pogut frenar el Sevilla en un segon temps en què els de Machín han estat més efectius.

Sense Suárez, Coutinho i Alba d’inici, però amb la novetat d’un Prince titular en el seu primer partit amb el Barça, el control inicial blaugrana ha fet que el partit es desenvolupés amb tranquil·litat. Possessió i serenor que s’ha començat a trencar en el tram final del primer temps, però especialment en l’inici de la segona meitat. El Sevilla ho ha aprofitat per fer el 2-0 amb què s’ha acabat el partit i l’anada d’aquests quarts.

Sarabia colpeja primer

I és que, abans del descans, el Sevilla ha començat a pressionar amb arribades a l’àrea. El Barça ha pogut frenar-los, i fins i tot Malcom ha estat a punt de fer el 0-1 que ho podria haver canviat tot. La seva rematada escorada, però, després de retallar el porter, s’ha estavellat contra el lateral de la xarxa (min 41). Malgrat tot, la segona part no ha mantingut el mateix resultat i l’efectivitat del Sevilla ha estat més alta. Primer, en una bona rematada de Sarabia després d’una gran acció de Promes (1-0, min 58); posteriorment, en una recuperació andalusa que ha acabat amb assistència de Banega i gol de Ben Yedder, que ha guanyat l’esquena a la defensa per fer el segon i definitiu (2-0, min 76).

Perquè, tot i que Suárez –ha entrat juntament amb Coutinho al minut 64– i Piqué han tingut el 2-1, el resultat no s’ha mogut. Caldrà, doncs, una nova remuntada per seguir el camí blaugrana a la Copa. El proper dimecres, a les 21.30 hores, el Camp Nou espera l’eliminatòria i la possibilitat de tornar a dir la seva.