El Barça-València ja té data i hora

El Barça-València ja té data i hora

El matx corresponent a la 22a jornada del campionat de Lliga, es disputarà el proper dissabte 2 de febrer a les 18.30 hores

El duel entre el FC Barcelona i el València ja té data i hora confirmada. El matx corresponent a la 22a jornada del campionat de Lliga, que tindrà lloc al Camp Nou, es disputarà el proper dissabte 2 de febrer a les 18.30 hores (beIN LaLiga).

Cal recordar que serà la segona vegada que tots dos conjunts s’enfronten aquesta temporada. A la primera volta del campionat de Lliga, els culers van visitar Mestalla en la jornada 8, on el matx va finalitzar amb empat a un. Garay va avançar els locals, però Leo Messi va igualar el partit per acabar amb repartiment de punts.

Actualment, el conjunt valencià es troba 11è a la classificació amb 23 punts, mentre que els blaugranes són líders amb 43. El duel tindrà lloc la setmana on també es jugaran els partits de tornada dels 1/4 de final de la Copa del Rei, ronda per a la qual el València ja està classificat. El Barça, si aconsegueix eliminar el Llevant, també ho estarà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut