Leo Messi arriba als 50 gols el 2018

Leo Messi arriba als 50 gols el 2018

Amb el hat-trick davant el Llevant, el crac blaugrana arriba a la cinquantena de dianes aquest any: 46 gols amb el Barça i quatre amb l’Argentina

Enèsima exhibició de Leo Messi. El crac argentí ha estat clau –un cop més– en el triomf del FC Barcelona davant el Llevant (0-5), marcant un hat-trick i assistint a Luis Suárez en el primer gol de la nit i a Piqué en el cinquè. Amb aquestes tres noves dianes, el capità blaugrana ja suma 14 gols a la Lliga aquesta temporada i 20 a totes les competicions contant els sis a la Champions.

A més, aquests tres gols han fet que Leo Messi arribi als 50 en aquest 2018, amb un total de 46 amb el FC Barcelona i quatre amb la selecció argentina. Una xifra espectacular a la qual aconsegueix arribar per vuitena vegada en els darrers nou anys. Únic i irrepetible.

Líder a les principals lligues europees

L’argentí no només és el màxim golejador de la Lliga. Amb els 14 gols que suma al campionat domèstic, Messi és el màxim golejador de les principals lligues europees, situant-se a les posicions capdavanteres de la Bota d’Or (la qual ha guanyat en cinc ocasions, incloses les dues últimes campanyes). A més, suma 14 gols i 10 assistències i és també el jugador que ha participat en més gols a les principals lligues i l’únic que ha arribat als dos dígits tant en gols com en assistències.

43 hat-tricks amb el Barça

Amb els tres gols davant el Llevant, Messi acumula un total de 43 hat-tricks com a blaugrana, 31 d’ells a la Lliga. A més, és el tercer cop que aconsegueix marcar tres gols i donar dues assistències en el mateix partit, després d’haver-ho fet contra l’Almeria el 2010 i davant l’Osasuna el 2011. Sens dubte, uns registres de rècord d’un jugador històric que no es cansa d’exhibir el seu futbol.

Una dupla letal

Leo Messi (14 gols) i Luis Suárez (11) sumen 25 gols a la Lliga aquesta temporada, més que 16 equips de primera divisió, inclosos el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid. Només el Sevilla (29), Celta (28) i Llevant (27) han marcat més gols que la dupla blaugrana. A més, el conjunt culer és clarament l'equip més golejador del campionat amb un total de 46 dianes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut