PRÈVIA - Un derbi d’altura

PRÈVIA - Un derbi d’altura

(Movistar Partidazo, 20.45 hores) Els blaugranes defensaran el liderat en un partit sempre complicat a l'RCDE Stadium

Un dels millors derbis dels darrers anys. L’Espanyol i el FC Barcelona disputaran un dels duels més atractius de les darreres temporades pel futbol desplegat i alhora per la classificació dels dos equips, situats a la part alta de la classificació. Així doncs, un duel de màxima exigència per als d’Ernesto Valverde a l'RCDE Stadium (20.45 hores, Movistar Partidazo).

Un rival exigent

Els derbis sempre són duels de màxima exigència i més a l'RCDE Stadium, que aquesta temporada ha vist guanyar el seu equip en cinc dels sis partits disputats com a local en la competició domèstica. Fins al moment, el Girona ha estat l’únic conjunt capaç de batre el conjunt blanc-i-blau. Alhora, el conjunt entrenat per Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ es mostra molt sòlid en defensa com a local. I és que l’Espanyol només ha encaixat quatre gols en sis partits a la Lliga com a local.

Contra el conjunt blanc-i-blau, Leo Messi ha marcat en tres ocasions un hat-trick. A més, els d’Ernesto Valverde són l’equip més golejador de la Lliga amb 28 dianes i intentaran fer bona la ratxa d’onze partits sense perdre en Lliga al camp de l’Espanyol. En aquests partits, els blaugranes han aconseguit sis victòries i cinc empats.

Luis Suárez, principal novetat

Per a aquest partit, Ernesto Valverde ha decidit convocar 19 jugadors en una llista formada pels jugadors següents i en la qual destaca el retorn de Luis Suárez en recuperar-se de la lesió: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Aleñá, Vidal, Vermaelen, Miranda i Iñaki Peña. Es queden fora per lesió Arthur, Rafinha, Malcom, Samper, S. Roberto i Umtiti.

El tècnic blaugrana ha destacat la igualtat del duel d’aquest dissabte: “És un derbi igualat perquè hi ha poca distància entre els dos equips”. Ernesto Valverde també s'ha referit a les característiques del conjunt de “Rubi”: “Aquest curs l'Espanyol és un equip que et va a buscar, té la pilota, manté els seus jugadors ràpids i vol tenir més la iniciativa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut