L’exhibició de Dembélé contra el Vila-real

L’exhibició de Dembélé contra el Vila-real

L’extrem francès va completar vuit dels 10 regats que va intentar davant el conjunt groguet, més que en qualsevol dels partits que ha disputat amb el FC Barcelona

Espectacular partit d’Ousmane Dembélé al Camp Nou. L’extrem francès va ser titular i va disputar els 90 minuts en el triomf del FC Barcelona davant el Vila-real (2-0), i va ser clau per aconseguir els tres punts que permeten als de Valverde tornar a ser líders del campionat de Lliga.

L’‘11’ blaugrana va completar fins a vuit dels 10 regats que va intentar davant el conjunt groguet, més que en qualsevol dels partits que ha disputat amb el FC Barcelona –comptant totes les competicions–. Un nou rècord individual per a Dembélé, que va oferir a l’Estadi un ampli repertori de regats, canvis de ritme i grans detalls tècnics, mostrant-se sempre molt incisiu des de la banda dreta.

A més, el jove francès va ser l’encarregat d’assistir a Gerard Piqué per obrir la llauna als 36 minuts de joc. Una gran centrada des de la banda dreta, va significar la quarta assistència de Dembélé aquesta temporada  (dos a la Lliga, una a la Champions i una a la Copa). Davant el conjunt castellonenc, va donar 58 bones passades, va crear quatre ocasions de gol i va recuperar set pilotes. Gaudeix amb les accions més destacades del francès davant el Vila-real amb el vídeo següent!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut