Ernesto Valverde: “El gol és un premi per a Aleñá”

Ernesto Valverde: “El gol és un premi per a Aleñá”

El tècnic s’ha mostrat content pel triomf assolit contra el Vila-real, però ha insistit en la necessitat de treballar les situacions sense pilota

Ernesto Valverde ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria blaugrana al Camp Nou. El tècnic ha explicat que l’equip “ha dominat el joc” però que “era difícil superar les seves línies”.

Valverde s’ha mostrat content amb el rendiment de l’equip durant la primera meitat, però ha assenyalat que el segon temps el partit ha estat diferent, ja que el Vila-real ha dominat més la pilota. Tot i això, ha destacat la col·locació en defensa de l’equip sense l’esfèric, que ha permès als jugadors “no cedir moltes ocasions”.

A més, el tècnic culer ha tingut paraules d’elogi per a Aleñá, que ha fet el seu primer gol al Camp Nou i a la Lliga i O.Dembélé. Sobre el migcampista mataroní, ha explicat que “el gol és un premi per a ell” i que “s’ha guanyat a pols el salt al primer equip”. I del francès, un dels més destacats del duel, ha assegurat que “ha fet un gran partit, i ha estat un dels més destacats”. Valverde ha enumerat totes les qualitats que la seva presència a la gespa aporta a l’equip i s’ha mostrat molt content per les seves prestacions.

A més de Valverde, Aleñá i Semedo han passat pels micròfons després del partit i aquestes són les declaracions més destacades:

Carles Aleñá

“Marcar al Camp Nou és un somni fet realitat, estic molt feliç... Messi ha posat la pilota on tocava i he pogut marcar"

“Aquest gol me’l guardaré per tota la vida, perquè ha estat el primer aquí al Camp Nou”

“Hem sabut reordenar-nos amb el segon gol”

Nélson Semedo

"No haver encaixat cap gol és una molt bona notícia"

"La connexió amb Dembélé és bona dins i fora del camp"

"Aleñá treballa molt i ha aprofitat la seva oportunitat a la perfecció"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut