La convocatòria per rebre el Vila-real

La convocatòria per rebre el Vila-real

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per al partit d’aquest diumenge al Camp Nou (18.30 hores)

Torna la Lliga al Camp Nou aquest diumenge en una setmana de tres partits, tots tres a Barcelona. Dos a l’Estadi, contra el Vila-real i la Cultural Lleonesa, i el derbi contra l’Espanyol de dissabte vinent. Ernesto Valverde ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 convocats per al FC Barcelona-Vila-real d’aquest diumenge, a les 18.30 hores al Camp Nou. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Messi, O. Dembélé, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Munir, Vidal, Aleñá (26), Miranda (27), Iñaki Peña (30) i Chumi (36). Es queden fora de la llista per lesió Arthur, Suárez, Rafinha, Cillessen, Samper, S. Roberto, Umtiti i Vermaelen.

Últim entrenament sense Arthur

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Vila-real. La sessió ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, a més de Samper i Vermaelen, però sense Arthur, que encara té molèsties derivades de la sobrecàrrega als adductors i és baixa. La seva evolució en marcarà la disponibilitat. Els jugadors del Barça B Iñaki Peña, Miranda i Chumi també s’han entrenat amb el primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut