Ernesto Valverde: “El duel contra el Vila-real és fonamental per a nosaltres”

Ernesto Valverde: “El duel contra el Vila-real és fonamental per a nosaltres”

El tècnic ha assegurat que espera un rival valent, que pressioni la sortida de pilota culer i compliqui les coses a l’equip

Ernesto Valverde ha assegurat, en la roda de premsa prèvia al Barça – Vila-real, que el matx d’aquest diumenge és “fonamental” perquè l’equip “vol recuperar el liderat”. El tècnic blaugrana ha augurat un duel amb un Vila-real “que pressionarà la sortida de joc de l’equip” i que “voldrà complicar-nos les coses i treure punts del Camp Nou”.

El de Viandar de la Vera ha explicat que el conjunt de Javi Calleja “no renunciarà a la pilota” i que pot plantejar “situacions de partit diferents”. A més, Valverde ha recordat el bon treball defensiu dels de la Plana en el matx de l’Estadi de la Ceràmica de la temporada passada: “El Vila-real ens va crear problemes en la circulació de pilota, i ara tenen també davanters que ens poden complicar en transició”.

Valverde s’ha mostrat confiat en el fet que l’equip recuperarà el camí de la victòria després de dos partits de Lliga sense guanyar, i ha valorat l’actual ratxa de lesions que pateix el primer equip: “N’hem tingut moltes de cop, però, igual que passen, marxen”. “Vam perdre jugadors –per lesió– que ja hem recuperat, i durant els propers dies en recuperarem més. És una circumstància més de la temporada que hem de passar”, ha assenyalat el tècnic blaugrana.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut