Rafinha:

Rafinha: "Estic completament compromès amb l'equip"

"El meu cap és al Barça", ha destacat el jugador brasiler, durant la presentació de la II Edició de la Cursa 'Barcelona en Marxa contra el Càncer'

Rafinha Alcántara ha parlat aquest dijous durant la presentació de la II Edició de la Cursa 'Barcelona en Marxa contra el Càncer'. L'internacional brasiler ha afirmat amb contundència: "Soc jugador del Barça i estic completament compromès amb l'equip. El meu cap és al FC Barcelona". 

"Les declaracions del meu pare van ser equivocades, ell va ser, precisament, qui em va ensenyar els valors de l'esforç i el treball per ser aquí", va afegir el jugador en relació amb les paraules de Mazinho sobre una possible sortida del '12' culer. "El que més em molesta és que es posi en dubte el meu compromís. Jugo al millor equip del món, la competitivitat és enorme i he d'esforçar-me i treballar per tenir oportunitats", ha afegit.

"Ho donarem tot per guanyar l'Atlètic"

Sobre el duel contra l'Atlètic de Madrid, el brasiler ha destacat: "El partit parla per si sol, estem molt motivats i treballant fort a l'espera d'aquest duel, ho donarem tot". "L'Atlètic és un equip molt fort, aquest any la Lliga està sent molt complicada i serà un enfrontament directe on ho farem el millor possible per treure els tres punts", ha afegit.

A més, Rafinha ha recalcat: "Com a jugador del planter et fa il·lusió jugar aquest tipus de partits, m'esforçaré al màxim per donar el millor de mi per tenir oportunitats". Finalment, ha explicat que "estic molt content per haver anat amb la selecció, sempre és meravellós representar el teu país, però ara toca canviar el xip".

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut