Malcom:

Malcom: "El vestidor del Barça és una família"

El jugador brasiler repassa l’actualitat blaugrana i els seus primers mesos a Barcelona en una entrevista exclusiva als mitjans del Club

Satisfacció, adaptació total i entrega i optimisme per al futur. “Per a mi estar aquí és inoblidable. Faré el màxim per poder estar aquí molt temps”. Malcom es mostra totalment adaptat i amb moltes ganes de seguir millorant en el seu dia a dia al FC Barcelona en una entrevista exclusiva als mitjans del Club. El jugador brasiler repassa altres aspectes des de la seva arribada, com el seu debut a la Champions, la seva estrena golejadora o la seva relació amb els companys d’equip. Aquestes són les declaracions més destacades de Malcom:

L’ADAPTACIÓ

“M’estic adaptant i aprenent a parlar castellà. Tinc classe tres vegades per setmana i el practico amb els companys d’equip. També vull aprendre català una vegada domini el castellà”.

ELS COMPANYS D’EQUIP

“Som una família i tothom vol el millor per l’altre. Fem molta broma en el vestidor i en el grup de whatsapp que tenim. Sempre parlo més amb els jugadors brasilers, però em porto bé amb tothom”.

LEO MESSI

“No és d’aquest món. La simplicitat i humilitat que té és increïble. S’ho mereix tot”.

ERNESTO VALVERDE

“La nostra relació és molt bona. Em va dir que em necessitava per estar amb el grup i per sumar”.

EL DEBUT A LA CHAMPIONS

“Debutar en Champions era un somni des de petit i més marcant. Quedarà per sempre marcat en la meva memòria. No m’imaginava marcar, quan vaig rebre la pilota sabia que havia d’encarar al rival”.

“Després del partit vaig parlar amb la meva mare i estava plorant perquè sempre li havia dit des de petit que era el meu somni jugar en Champions amb el Barça. Per a mi i la meva família és un somni fet realitat”.

LA TEMPORADA 2018/19

“Tenim molts partits, però espero que fem una gran temporada i puguem aixecar molts títols”.

“La dificultat de les competicions és una motivació per als jugadors, per tal de poder demostrar el perquè estàs aquí”.

ELS SEUS ORÍGENS

“Ha estat molt difícil arribar fins aquí. Sóc d’una família del Brasil que no tenia diners per comprar el que volia i sempre havia d’anar a entrenar en bus o transport, matinant molt. Al Brasil és molt difícil, però ara tinc motius per somriure”.

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut