El FC Barcelona supera els 600 gols a la Champions League

El FC Barcelona supera els 600 gols a la Champions League

Amb els 4 gols que el conjunt blaugrana ha marcat contra el Tottenham a Wembley, l’equip assoleix aquesta xifra rodona comptant l’antiga Copa d’Europa (101), l’actual Lliga de Campions (484) i les fases classificatòries prèvies (17)

El FC Barcelona arriba a una xifra màgica a Europa. Parlem, ni més ni menys, que de la dels més de 600 gols marcats a la Lliga de Campions. S’ha assolit amb els quatre gols marcats a Wembley, contra el Tottenham, en el segon partit de la fase de grups d’aquesta edició i que ha acabat 2-4.

Les dades destacades dels 602 gols a la Champions

 

Així, el gol que ha fet Ivan Rakitic, el segon del partit de Wembley i el que ha significat el 600 a la màxima competició europea de clubs, ha arribat 59 anys després del primer, que data del 3 de setembre del 1959. Es va marcar també, precisament, en el primer partit disputat pel conjunt blaugrana a l’antiga Copa d’Europa, la predecessora de l’actual Champions League. Va ser contra el CSKA Sofia i Joan Segarra es va encarregar d’obrir la llauna d’un partit que va acabar en empat a dos.

Dels 602 gols totals, en la Copa d’Europa el Barça va marcar 101 gols, mentre que 17 es van fer en fases prèvies classificatòries del format actual i els 484 restants amb la nomenclatura Lliga de Campions.

Així doncs, Rakitic entra en el club dels golejadors centenaris, on s’hi troben jugadors il·lustres. I és que el gol número 100 el va marcar Hristo Stóitxkov; el 200, Patrick Kluivert; el 300, Samuel Eto’o; el 400, David Villa; i el 500, Lionel Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut