Convocatòria de 18 jugadors sense Samuel Umtiti

Convocatòria de 18 jugadors sense Samuel Umtiti

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats amb la baixa per lesió del central francès, per al partit d’aquest dissabte al Camp Nou (16.15 hores)

La Lliga no s’atura i aquest dissabte arriba la setena jornada. Per aquest partit a les 16.15 hores al Camp Nou, Ernesto Valverde ha facilitat aquest divendres la llista de 18 convocats per al FC Barcelona-Athletic Club. Un duel en què els socis abonats hauran d'utilitzar el nou abonament 2018/19.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal i Vermaelen. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Denis Suárez, Malcom, Samper i Aleñá i també Umtiti, per lesió.

Darrera sessió sense Umtiti

Aquest divendres l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra l’Athletic Club. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip i Iñaki Peña del Barça B al camp Tito Vilanova. Qui no s’ha entrenat ha estat Umtiti, que és baixa per unes molèsties al genoll esquerre i la seva evolució en marcarà la disponibilitat pels propers entrenaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut