Sergio Busquets i Sergi Roberto participen en el triomf de la selecció espanyola a Wembley

Els dos jugadors blaugranes han contribuït en el duel de la selecció espanyola contra Anglaterra (1-2) corresponent a la UEFA Nations League

Sergio Busquets i Sergi Roberto han participat en el duel entre la selecció espanyola i Anglaterra a Wembley (1-2). Un partit corresponent a la UEFA Nations League i en què Sergio ha disputat el partit sencer, demostrant una vegada més la seva seguretat i qualitat. Per la seva part, Sergi Roberto ha entrat al minut 79 en substitució de Thiago Alcántara i ha aportat la seva qualitat en els darrers minuts del duel.

El matx ha començat amb els dos conjunts buscant el gol i la selecció espanyola buscant els espais. Anglaterra s’ha avançat en el minut 11 amb una diana de Rashford en un contracop executat a la perfecció. El combinat entrenat per Luis Enrique ha sabut reaccionar ràpidament i dos minuts més tard ha aconseguit empatar amb una diana de Saúl. A partir d’aquí, els dos conjunts han seguit buscant el gol però la selecció espanyola s’ha mostrat ben posicionada i amb Sergio fent una tresca en la seva posició.

Al minut 32, Rodrigo ha situat per davant a la selecció espanyola amb una diana que resultaria definitiva. A la segona meitat, tot i les ocasions per als dos conjunts, el marcador ja no s’ha mogut i s’ha pogut veure novament una gran actuació de Sergio. Una aparatosa caiguda de Luke Shaw ha tingut el partit aturat durant gairebé set minuts. Sergi Roberto, que ha entrat al camp en el minut 79, també ha pogut participar en els darrers minuts de joc i contribuir en aquest triomf de la selecció espanyola per 1-2 a Wembley.