El PSV s’exhibeix abans del duel contra el Barça a la Lliga de Campions

El PSV s’exhibeix abans del duel contra el Barça a la Lliga de Campions

El conjunt de Van Bommel suma un triomf molt contundent a La Haia, mentre Tottenham i Inter han perdut els seus respectius duels.

L’equip entrenat per l’exblaugrana Van Bommel ha guanyat amb contundència a un ADO Den Haag molt tímid en defensa (0-7). Els doblets de Lozano i Pereiro, sumats als gols de Gutiérrez, De Jong i Bergwijn han sentenciat el duel per la via ràpida, permetent al conjunt d’Eindhoven reservar forces pel duel d’aquest proper dimarts a les 18.55 hores al Camp Nou.

D’altra banda, l’Inter de Milà ha perdut a casa. L’equip d’Spalletti no ha pogut amb el Parma, un històric que ha tornat aquest any a la Serie A, que s’ha endut els tres punts del Giuseppe Meazza després de guanyar per 0-1. El gol visitant que ha privat els nerazzurri de sumar ha arribat en els últims 10 minuts del partit. L’Inter, que suma 5 punts dels 20 possibles, només ha guanyat un partit aquesta temporada.

L’últim rival del grup, el Tottenham Hotspur, també ha perdut a casa contra el Liverpool per 1-2. Els de Pochettino han estat superats pel sotscampió d’Europa durant tot el partit, i Wijnaldum primer, i Firmino després, han posat el 0-2 al marcador. En els últims instants del partit, Lamela ha retallat distàncies en el marcador però ha estat insuficient. Amb aquesta desfeta a Wembley, els Spurs encadenen dues derrotes consecutives.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut