El resum del triomf contra el Sevilla

Reviu les millors imatges del triomf culer a la final de la Supercopa amb les dianes de Gerard Piqué i Dembélé que donen als d’Ernesto Valverde el primer títol del curs

Primer títol del curs en la primera final. D’aquesta manera comença el FC Barcelona la temporada 2018/19, conquerint la seva 13a Supercopa d'Espanya. Contra el Sevilla, els blaugranes han vist com el conjunt andalús s’avançava en el marcador amb una diana de Sarabia als 10 minuts. Els blaugranes, però, no han deixat de desplegar el seu joc i buscar la porteria del Sevilla. La insistència ha tingut la seva recompensa amb una diana de Piqué abans del descans.

Al tram final del matx, un gran xut de Dembélé ha situat el definitiu 1-2, després que els blaugranes gaudissin de grans ocasions de gol i combinacions. Has vist les grans combinacions del Barça en el primer títol del curs? En el següent vídeo, pots gaudir d’aquestes accions d’atac i molt més.