Els 10 golejadors blaugrana davant l'Atlètic a la Lliga

Els 10 golejadors blaugrana davant l'Atlètic a la Lliga

Fins a 10 membres de l’actual plantilla culer han marcat contra l’Atlètic de Madrid en la competició domèstica, en què Messi és el màxim anotador amb 21 gols

Els duels entre el Barça i l’Atlètic de Madrid sempre presenten grans partits, espectacle i molts gols. Precisament, fins a 10 jugadors de la primera plantilla del FC Barcelona han marcat almenys un gol a l’Atlètic a la Lliga. Leo Messi és qui més els n'ha fet, ja que ha anotat un total de 21 dianes en 20 partits. A més, Neymar i Luis Suárez també han marcat dos gols cadascú davant el club matalasser a la Lliga Espanyola, mentre que Iniesta, Piqué i Sergio Busquets els han anotat un gol.

Però hi ha certs blaugranes que van arribar a Can Barça amb l’experiència de marcar a l’Atlètic ja complerta. De fet, Rakitic com a sevillista va aconseguir veure porta davant l’Atlètic fins ens dues ocasions. També André Gomes i Paco Alcácer ho van fer amb el València (un gol cadascú) i Aleix Vidal els va marcar quan era jugador de l’Almeria el 2013.

En total 10 jugadors diferents de la plantilla de Luis Enrique saben el que és marcar a l’Atlètic de Madrid a la Lliga, sis com a blaugranes i quatre amb els seus anteriors clubs. Pel que fa al conjunt madrileny, Fernando Torres és el futbolista de l’actual plantilla de Simeone que més gols lliguers ha anotat contra el Barça, amb un total de vuit. A més, Godín i Koke han marcat un gol cadascú al conjunt blaugrana, mentre que Griezmann va marcar dos amb la Reial Societat i Gameiro un amb el Sevilla.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut