Luis Enrique: “El Borussia de Mönchengladbach és un equip temible a casa”

Luis Enrique: “El Borussia de Mönchengladbach és un equip temible a casa”

“Hem de trobar la manera perquè es vegin el seus defectes, perquè si es veuen les seves virtuts patirem”, ha avisat el tècnic asturià

Arriba un duel exigent a la Lliga de Campions. I és que el Barça afronta la difícil visita al Borussia Park per disputar la segona jornada de la fase de grups. Els blaugranes arriben al duel amb bona forma, sobretot, a domicili on han guanyat els quatre partits d’aquesta temporada, que sumats, als del curs passat en fan un total de set partits consecutius guanyant a fora. A més, els blaugranes arriben líders del grup després de la golejada al Camp Nou davant el Celtic (7-0). Davant, però, tindrà un rival molt potent a casa, el Borussia de Mönchangladbach, que no perd a casa des del passat 26 de gener entre totes les competicions. Una dada que el tècnic Luis Enrique coneix a la perfecció: “Són un equip temible a casa”.

L’asturià ha explicat amb detall les virtuts de l’equip entrenat per André Schubert: “Sense pilota són capaços de pressionar moltíssim, no et donen cap pilota fàcil i això fa que haurem d’estar ben posicionats”. “Amb pilota, saben el que han de fer i juguen bé si no els pressiones correctament i en cas que ho fem bé, poden buscar també la nostra esquena amb pilota llarga perquè tenen jugadors ràpids”, ha expressat el preparador blaugrana en la roda de premsa prèvia al duel. Davant de tot això, Luis Enrique, considera que una de les claus “serà fer un bon inici de partit” per no concedir cap avantatge al rival. I ha dit que tota la plantilla “té molt clar que s’haurà de fer un gran partit per poder guanyar”. En aquest sentit, Luis Enrique ha sentenciat que “hem de trobar la manera perquè es vegin el seus defectes, perquè si es veuen les seves virtuts patirem”.

Finalment, el tècnic asturià s’ha referit a l’emotivitat que viurà Ter Stegen en el duel en el seu retorn a casa seva: “Això passa a vegades en la carrera dels futbolistes i segur que serà bonic per ell”. Luis Enrique ha sentenciat dient que “Ter Stegen va afrontar el repte de venir al barça sabent la dificultat que tenia i ha millorat el seu rendiment i ho ha de seguir fent, perquè és l’objectiu de tot professional”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut