Tot a punt per rebre el Manchester City

Tot a punt per rebre el Manchester City

El Barça ha completat l’últim entrenament previ al duel de Champions amb tots els jugadors disponibles, a més del porter del filial Varo

El FC Barcelona ha completat aquest dimarts l’últim entrenament abans de rebre el Manchester City en el duel de la jornada 3 de la fase de grups de la Lliga de Campions. Luis Enrique ha dirigit una sessió amb els jugadors disponibles del primer, a més del porter del filial Alberto Varo, al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva, amb els exercicis habituals en la prèvia d’un partit. Els blaugranes han enllestit els últims preparatius per a la visita del conjunt dirigit per Pep Guardiola, que tornarà al Camp Nou per segona vegada des que va deixar la banqueta culer.

La sessió ha estat oberta els primers 15 minuts als mitjans informatius, i un cop acabada han comparegut en sala de premsa Gerard Piqué i Luis Enrique, que han remarcat el "repte" que suposa el partit contra el conjunt anglès. A la tarda serà el torn del Manchester City. Guardiola i l'argentí Pablo Zabaleta compareixeran a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou a partir de les 18.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut