Gerard Piqué: “Estic en el millor moment de la meva carrera”

Gerard Piqué: “Estic en el millor moment de la meva carrera”

El central es mostra extramotivat per al partit contra el Manchester City i afirma que “si els dos equips volen jugar igual, decidirà la qualitat dels jugadors”

Gerard Piqué ha estat l’encarregat de comparèixer en roda de premsa prèvia al partit de Lliga de Campions contra el Manchester City. El central blaugrana ha assegurat que “és el partit clau del grup”, i que la visita del conjunt anglès suposa un “repte” perquè “juga molt semblant a nosaltres”. I és que els citizens arriben comandats per l'extècnic del Barça Pep Guardiola, per a qui Piqué ha tingut paraules d’elogi: “Ens va marcar a tots, hi va haver un abans i un després. Ens va donar molt, i a mi particularment també”.

El ‘3’ culer s’ha mostrat molt motivat amb els propers compromisos del Barça, i ha reconegut que ha recuperat les ganes que havia perdut fa uns anys. “Em marco reptes a curt, mitjà i llarg termini, i sento que estic en el millor moment de la meva carrera”, ha afirmat amb rotunditat Piqué. En l’aspecte particular, el blaugrana reconeix que li agrada jugar cada tres dies, però és conscient que entrarà en les rotacions. A més, ha explicat que no se senten "desprotegits amb la defensa de tres jugadors”, però sense donar pistes sobre el sistema que s’utilitzarà aquest dimecres.

"Serà un bon duel per demostrar que seguim estant a dalt de tot"

El partit contra el Manchester City és un dels més esperats de la fase de grups, i enfrontarà dos equips amb un estil de joc semblant, com ha dit Piqué. És per això que, per al central culer, “serà un partit gran i exigent”. “Serà un bon duel per demostrar que seguim estant a dalt de tot”, ha afegit. Amb el Barça primer de grup, la visita dels anglesos es planteja com una bona oportunitat per obrir distàncies al grup C: “Volem ser primers. Hem de guanyar i farem un pas de gegant per a la classificació i el primer lloc”.

La similitud d’estils és clara, amb Luis Enrique i Guardiola a les banquetes. “Des que estem amb Luis Enrique hem millorat el contraatac, també pel perfil de jugadors que tenim, però el que ens agrada és tenir el control i no renunciarem a qui som”, ha deixat clar Gerard Piqué. Arribats a aquest punt, el central creu que “si els dos equips volen jugar igual, decidirà la qualitat dels jugadors”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut