fcb.portal.reset.password

Una de les paraules més repetides a la roda de premsa de Luis Enrique Martínez ha estat “estímul”. El tècnic blaugrana considera una prova de gran dificultat mesurar-se contra aquest Manchester City de Pep Guardiola. “És un estímul enorme no només jugar-nos la primera plaça, sinó que sigui contra el City de Guardiola. Sempre és un estímul enfrontar-te a equips que entrenen amics”, ha declarat.

Les preguntes pel tècnic rival han estat inevitables. Les respostes, tot elogis: “Per mi és el millor entrenador actual. M’encanten els entrenadors ofensius com ell. Des de la pretemporada es pot apreciar la mà de Guardiola en el City. Té una incidència bestial en l’equip i ells voldran la pilota, de la mateixa manera que la volem nosaltres”.

En aquest sentit, considera que la possessió serà especialment rellevant. “Hi ha partits i rivals en què la possessió no té cap importància. Contra el Manchester City sí que la tindrà, però això no vol dir que l’equip que tingui més possessió guanyi”.

Tot i la transcendència del partit, Luis Enrique ha volgut deixar clar que res quedarà decidit, sigui quin sigui el resultat. “És una molt bona oportunitat [per distanciar-nos] però després haurem d’anar a Manchester. Som a la tercera jornada del grup i quan acabi el partit quedaran tres jornades més. Res serà definitiu”, ha conclòs.

Satisfet per les últimes renovacions

Luis Enrique també ha reconegut la seva satisfacció per les darreres renovacions dutes a terme al primer equip. “Fa unes setmanes va ser Sergio, aquest dilluns va ser Mascherano i divendres serà Neymar Jr. És una gran notícia per al Club, per a l’entrenador i per als jugadors, que vol dir que estan contents aquí. Tots sortim guanyant”, ha afirmat.
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();