Leo Messi: Mig miler de gols amb el FC Barcelona

Leo Messi: Mig miler de gols amb el FC Barcelona

El crac argentí ha assolit la històrica xifra en un total de 592 partits, tant oficials com amistosos

Leo Messi torna a ser notícia. El màxim golejador de la història del Club ha assolit aquest diumenge davant el Sevilla els 500 gols totals amb el primer equip del FC Barcelona. N’ha signat 469 en compromisos oficials i els 31 restants en partits amistosos.

Les 500 dianes del ‘10’ blaugrana es reparteixen de la següent manera: 320 a la Lliga, 90 a la Lliga de Campions, 39 a la Copa del Rei, 12 a la Supercopa d’Espanya, 5 al Mundial de Clubs, 3 a la Supercopa d’Europa i 31 més en compromisos no oficials, principalment amistosos de pretemporada.

D’aquesta manera, Leo Messi amplia encara més el seu avantatge al capdavant d’aquesta classificació històrica de golejadors culers -incloent-hi compromisos oficials i amistosos-, per davant de Paulino Alcántara (395 gols), Josep Samitier (361), César Rodríguez (303) i Ladislao Kubala (281).

Pel que fa a estrictament gols en competició oficial, Leo Messi també és el màxim golejador de la història del Club des del 20 de març del 2012, quan va superar les 234 dianes de César Rodríguez. Quatre anys i mig després de superar-lo, Messi ja dobla aquesta xifra de gols oficials (n'ha fet 469).
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut