Neymar Jr, míster assistència

Neymar Jr, míster assistència

El crac brasiler suma un total de deu assistències entre Lliga i Champions, més que qualsevol jugador de la Lliga espanyola

De vegades, l’assistència és tant important o més que el mateix gol, i actualment ningú fa més assistències que Neymar Jr. El crac brasiler suma un total de deu passades de gol en totes les competicions, més que qualsevol altre jugador de la Lliga. En el que va de temporada, Neymar Jr ha disputat dues competicions amb el Barça: la Lliga, en què ha fet quatre assistències (l’última, diumenge davant el Sevilla per a l’1-1 de Messi), i la Lliga de Campions, amb sis, entre les quals destaca el seu pòquer davant el Celtic.

El davanter blaugrana ha disputat un total de 13 partits aquesta campanya, nou a la Lliga i quatre a la Champions. En aquests nou duels de la competició domèstica, i a part de les quatre assistències, Neymar Jr també ha anotat quatre gols, i a Europa n’ha fet dos més –que, sumats a les sis assistències, fan que intervingui amb dos gols per partit a Europa.

D’aquestes deu assistències, el brasiler n’ha brindat cinc a Leo Messi, dues a Luis Suárez i una a Arda Turan, Iniesta i Mathieu.

Així doncs, cap jugador de la Lliga espanyola suma més assistències en totes les competicions. Precisament és el seu company Leo Messi el jugador que el segueix en aquesta llista, amb set passades de gol. El segueixen en aquesta classificació James Rodríguez i Kroos, amb sis assistències cadascun, i Luis Suárez, amb cinc passades de gol. L’uruguaià està empatat amb Griezmann, Lucas Vázquez, Cristiano Ronaldo i Pablo Piatti. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut