Hèrcules CF – FC Barcelona: Espera el Camp Nou (1-1)

Hèrcules CF – FC Barcelona: Espera el Camp Nou (1-1)

Tot i que els Luis Enrique han dominat l’anada dels setzens de la Copa, Mainz ha avançat els alacantins al Rico Pérez, mentre que Aleñá ha marcat l’empat amb un autèntic golàs el dia del seu debut oficial

El FC Barcelona pot dir que segueix invicte en la competició del KO en l’era Luis Enrique. Els blaugrana han debutat en aquesta edició de la Copa amb un empat (1-1) al José Rico Pérez d’Alacant, contra l’Hércules CF, en l’anada dels setzens de final. Un partit que ha estat marcat per les novetats del conjunt blaugrana, amb els debuts oficials de Borja López, Aleñá, Carbonell, Nili i Cardona, i per la defensa de cinc dels de Teveret, molt tancada i que ha dificultat el joc d’atac dels catalans.

Perquè el Barça ha portat el domini del joc i de la possessió, tot i que li ha costat ser profund. La defensa de l’Hèrcules, ben col·locada, ha pogut plantar cara. Les oportunitats més clares han arribat quan les bandes han pogut trobar espais i Paco Alcácer ha tingut el gol en un parell d’accions. Primer, en un xut de falta directa que el porter del conjunt alacantí ha refusat amb problemes (10’). La més perillosa, però, ha arribat en una rematada després de desfer-se del seu marcador, però que finalment no ha trobat porteria per poc (26’).

Un cop de cap de Digne (22’) i un altre de Borja López (36’) també haurien pogut evitar que el descans reflectís el 0-0, però cap de les dues accions han arribat a bon port.

Una represa elèctrica

El pas per vestidors ha reactivat una mica el partit. Sobretot perquè, en una indecisió defensiva blaugrana, l’Hèrcules ha donat la sorpresa i s’ha avançat en el marcador. Ho ha fet a través de Mainz, que des del segon pal ha posat el cos i ha rematat sobre la línia de porteria una passada des de la banda de Salinas (1-0, 52’).

Una alegria local, però, que ha durat el temps que ha necessitat Aleñá per carregar la cama i marcar un golàs de bandera, el dia del seu debut oficial amb el primer equip. I és que, des de més enllà de la frontal, s’ha atrevit amb un xut llunyà que s’ha colat al fons de la xarxa per fer l’empat (1-1, 58’).

El gol no arriba

La jugada del jove jugador blaugrana ha estat la predecessora d’un seguit d’accions que han rondat el segon del FC Barcelona. També perquè, amb el pas dels minuts, l’esforç de l’Hèrcules ha anat afectant l’equip de Teveret, que ha rebut la diana d’Aleñá com un gerro d’aigua freda.

La primera oportunitat blaugrana per capgirar el marcador ha arribat en un xut llunyà de Digne que Arda, en el refús, no ha arribat a rematar (61’). André Gomes, amb un cop de cap que ha pogut aturar el porter, també ha fregat l’1-2 (76’). Malgrat tot, l’oportunitat més clara ha estat per a Marc Cardona, el cinquè debutant d’aquesta nit després de la titularitat de Borja López, Aleñá i Carbonell i l’entrada de Nili. I és que el davanter lleidatà ha caçat un refús a l’interior de l’àrea i ha rematat a porteria, però Iván Buiges ha desviat la pilota ‘in extremis’ (78’) per salvar el gol visitant. Ja a les acaballes, en un servei de cantonada, el Barça ha estat a punt d’assolir el triomf, però la defensa de l’Hèrcules ha estat decisiva per enviar, definitivament, l’eliminatòria al Camp Nou amb tot per decidir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut