Guingamp – PSG: Derrota del proper rival del Barça a la Champions (2-1)

Els homes d’Unai Emery han perdut davant el cinquè classificat de la Ligue 1 després d’un partit que s’ha resolt a la segona meitat

El París Saint-Germain, proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, ha perdut (2-0) davant el Guingamp en el partit corresponent a la 18a jornada de la Ligue 1 francesa. Després de dues setmanes sense conèixer la victòria, el PSG, tercer classificat amb 36 punts, ha caigut en el seu penúltim matx de l’any.

L’equip d’Unai Emery ha començat el duel creant ocasions de perill després que Ángel Di María assistís Layvin Kurzawa, que ha rematat amb la cama esquerra sense èxit. Al Guingamp li ha costat tenir el domini de la pilota, i el PSG ha aprofitat l’avinentesa per continuar acostant-se a la porteria contrària. Di Maria, un dels jugadors més actius del proper rival del Barça, ha estat a punt de marcar en dues ocasions, però en els dos casos la pilota ha sortit directament per la línia de fons. Tot i que el PSG ha dominat la possessió, el Guingamp ha estat a punt de marcar dos minuts abans del descans quan una rematada de Nill de Pauw des de fora de l’àrea ha sortit alta i desviada.

Als primers minuts de la represa els visitants han seguit acostant-se a la porteria dels homes d’Unai Emery, però després d’un parell d’intents del Guingamp els locals han acabat obrint la llauna. Al minut 65 Lucas Deaux ha fet una passada en profunditat que ha rebut Yannis Salibur i, posteriorment, ha rematat amb la cama esquerra i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Quatre minuts després De Pauw ha aparegut a la dreta de la porteria de Johnsson i ha marcat el segon local. El PSG ha respost davant la situació marcant el seu primer gol, sorgit de les botes d’Edison Cavani, però no ha estat suficient per remuntar el resultat favorable al Guingamp.

El Barça es veurà a les cares amb el PSG el dimarts 14 de febrer al Parc dels Prínceps en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.