Ernesto Valverde:

Ernesto Valverde: "En ser una final a partit únic, està tot més obert"

El tècnic blaugrana ha fet un balanç positiu de l’estat físic de tots els jugadors en la roda de premsa prèvia a la final de la Supercopa: “Tenim il·lusió per guanyar el primer títol de la temporada”

Ernesto Valverde s’ha mostrat positiu i amb ganes d’assolir el primer títol de la temporada en la roda de premsa prèvia a la final de la Supercopa d’Espanya contr

a el Sevilla a Tànger: “Que sigui a partit únic hi afegeix dificultat, la nostra idea és guanyar sempre. Els dos equips tenen les mateixes possibilitats”. El tècnic blaugrana també ha valorat positivament la condició física dels jugadors que no van realitzar la gira americana: “Estem entrenant a bon nivell, els jugadors van arribar mentalitzats per a aquest partit, estan preparats”.

En contrapartida, Valverde creu que és un “handicap” que el Sevilla faci dues setmanes que competeix i que els blaugranes encara s’hagin d’acostumar al ritme dels partits oficials. El tècnic blaugrana també ha parlat d’Arturo Vidal i ha admès que podria disputar minuts a la final. “És un jugador acostumat a jugar partits durs i importants”, ha comentat.

Preguntat pels futbolistes del Barça B que han fet la gira amb el primer equip, Ernesto Valverde ha afirmat que “el rendiment dels jugadors determinarà qui pot ser-hi i qui no”. A més a més, també ha valorat les actuacions de Riqui Puig: “Té grans qualitats, sap com juguem i té ritme, hem de tenir paciència, ens pot donar moltes coses. Tenim moltes esperances posades en ell”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut