Valverde, amb tot l’equip cap a Tànger

Valverde, amb tot l’equip cap a Tànger

El tècnic blaugrana ha convocat tota la plantilla per viatjar cap al Marroc per disputar la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla, a més de Riqui Puig i Miranda del Barça B

Amb tot l’equip cap a Tànger. El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha convocat tota la plantilla per disputar la Supercopa d’Espanya. Així, doncs, els 25 futbolistes del primer equip i Miranda i Riqui Puig, del Barça B, viatjaran cap al Marroc, on finalment l’entrenador barcelonista escollirà la llista de 18 convocats.

Després de l’entrenament d’aquest dissabte i de les rodes de premsa del tècnic i de Gerard Piqué, Valverde ha donat la llista de convocats, on també hi consten el sancionat Sergi Roberto i els lesionats Denis Suárez i Carles Aleñá, que viatgen sense l’alta mèdica.

Així doncs, la llista de 27 jugadors que es desplacen és: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Dembélé, Rafinha, Cillessen, Malcom, Lenglet, Paco Alcácer, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal, Umtiti, Vermaelen, Aleñá, Marlon, Samper, Miranda i Riqui Puig.  

Abans, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp número 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, juntament amb Miranda i Riqui Puig del Barça B. Cal recordar que l'expedició blaugrana viatjarà diumenge al matí cap a Tànger per disputar la final contra el Sevilla. Descobreix a sota els dorsals provisionals dels jugadors culers:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut