Gerard Piqué: “Toca seguir guanyant títols amb el Barça”

Gerard Piqué: “Toca seguir guanyant títols amb el Barça”

El central català ha destacat la dificultat del duel d’aquest diumenge contra el conjunt andalús i les bones sensacions dels fitxatges

Gerard Piqué ha analitzat l’actualitat blaugrana en la prèvia de la Supercopa d’aquest diumenge contra el Sevilla a Tànger, assegurant que el conjunt andalús “està fent les coses molt bé i és molt competitiu”. El central barcelonista també s’ha referit a la capitania, després que fos escollit com a tercer capità: “Estic content de ser un dels capitans. Ara toca seguir guanyant títols amb el Barça”.  

El defensa barcelonista també s’ha referit a les incorporacions d’aquest estiu i ha destacat l’alt nivell de tots els jugadors: “En els entrenaments es demostra l’alt nivell dels jugadors que han arribat, s’ha fitxat molt bé i tenim un equip molt competitiu independentment de si ve cap més jugador o no”.

Piqué també s’ha referit a la selecció, assegurant que va parlar amb el seleccionador Luis Enrique: “És una decisió molt meditada i ha estat una etapa molt maca. Estic molt feliç d’haver participat en tots els èxits assolits”. Finalment ha estat preguntat pel VAR i el defensa culer ha afirmat que “aportarà justícia i ajudarà els àrbitres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut