Acord amb el Sevilla FC pel traspàs d’Aleix Vidal

Acord amb el Sevilla FC pel traspàs d’Aleix Vidal

El carriler dret deixa el FC Barcelona després de l’acord amb el club andalús i marxa després de 49 partits i 8 títols amb el conjunt blaugrana

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord pel traspàs del jugador Aleix Vidal. El Sevilla FC pagarà al FC Barcelona 8,5 milions d’euros, més 2 M en variables.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Aleix Vidal pel seu compromís i per la seva dedicació i li desitja sort i èxits en el futur.

D’aquesta manera, el futbolista de Puigpelat posa fi a la seva etapa barcelonista després de tres temporades, de la 2015/16 a la 2017/18. Aleix Vidal es va convertir en blaugrana després de les seves grans actuacions amb el Sevilla FC, club al qual ara torna.

49 partits i 8 títols

Aleix Vidal ha jugat un total de 49 partits i ha marcat quatre gols en les tres temporades que ha estat al FC Barcelona. Durant aquest període, el futbolista català ha aixecat i celebrat fins a vuit títols: dues Lligues, tres Copes del Rei, una Supercopa d’Espanya, un Mundial de Clubs i una Supercopa d’Europa. D’aquesta manera, Aleix Vidal ha omplert el seu palmarès amb tots els títols que es poden aixecar en l’àmbit nacional. Uns títols que se sumen als que ja tenia, perquè va aterrar a Barcelona procedent del Sevilla el 2015 com a campió de la UEFA.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut