Els 100 gols de Luis Suárez amb el Barça, al detall

Els 100 gols de Luis Suárez amb el Barça, al detall

Amb el gol al Camp Nou en la tornada dels vuitens de Copa, el davanter uruguaià ha assolit la xifra centenària en la seva tercera temporada al Club després de 120 partits

Luis Suárez ha aconseguit aquest dimecres el gol 100 amb la samarreta del FC Barcelona en el partit de Copa davant l’Athletic Club. El ‘9’ blaugrana –l’últim Bota d’Or gràcies als 40 gols de la passada Lliga– ha arribat a aquesta xifra amb només 120 partits disputats. Suárez, que va debutar el 25 d’octubre del 2014 en un Clàssic, suma ja 16 gols aquest curs en els 24 partits jugats des de l’inici de la competició. El primer d’aquests cent gols va arribar en el seu sisè partit: un Apoel-FC Barcelona disputat el 25 de novembre d’aquell mateix any.

En la seva primera temporada -2014/15- Suárez va sumar 25 gols en 43 partits, registres que va superar àmpliament el curs passat, arribant als 59 gols en 53 partits. Els 100 gols com a culer es reparteixen en sis competicions: 68 en Lliga, 17 a la Lliga de Campions, vuit en Copa del Rei, un a la Supercopa d’Espanya, un altre a la Supercopa d’Europa i cinc en el Mundial de Clubs. En aquesta última competició, de fet, és el màxim golejador de la història de l’equip –igualat amb Messi.

Luis Suárez duu el gol a la sang, i així ho demostren les seves xifres. Durant la seva etapa com a blaugrana ha marcat 14 doblets, vuit hat-tricks i dos pòquers. El davanter uruguaià acostuma a marcar amb la cama dreta, arribant a la xifra dels 71 gols -quatre d’ells de penal i un de falta. Els altres 29 es completen amb els 18 anotats amb la cama esquerra i els 11 amb el cap.

El porter del Betis Antonio Adán és un dels porters a qui Luis Suárez marca més, amb un total de sis gols, els mateixos que a Iván Cuéllar, porter de l’Sporting. Per altra banda, amb el gol del ‘9’ blaugrana davant l’Athletic Club a la tornada dels vuitens de la Copa, el conjunt basc es converteix, juntament amb el València, en l’equip al qual el crac uruguaià ha marcat més gols, un total de set a cada un. Betis i Sporting, amb sis gols en tres partits, respectivament, són les altres víctimes preferides del ‘9’.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut