Els primers entrenaments de Lenglet i Arthur

Els primers entrenaments de Lenglet i Arthur

El migcampista brasiler i el defensa francès han aterrat a Barcelona per incorporar-se a la disciplina d’Ernesto Valverde i ja treballen per adaptar-se a l’equip com més aviat millor

Arthur Melo i Clément Lenglet finalitzen una nova setmana d’entrenaments amb el primer equip del FC Barcelona. Els dos fitxatges blaugrana d’aquesta pretemporada 2018/19 ja fa uns dies que es calcen les botes i, sota les ordres d’Ernesto Valverde, han començat a adaptar-se a les dinàmiques i les idees de joc.

Arthur ho fa des del dijous 12 de juliol, quan, després d’aterrar dimecres a Barcelona i ser presentat oficialment al Camp Nou durant el matí del mateix dijous, es va desplaçar cap a la Ciutat Esportiva per fer el seu primer entrenament com a blaugrana.

Lenglet, per la seva part, treballa amb el grup des del 14 de juliol. I és que el dia 12 va arribar a Barcelona i va ser presentat oficialment un dia més tard, el divendres 13 de juliol.

Des de llavors, Arthur i Lenglet han estat les cares més noves en unes sessions que han comptat amb la presència dels disponibles del primer equip i d’alguns jugadors del Barça B. Ara ja preparen les maletes per fer el seu primer desplaçament amb el Barça. Serà ni més ni menys que als Estats Units, on els de Valverde faran una gira de pretemporada que els portarà a jugar contra el Tottenham, la Roma i el Milan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut