Luis Enrique: “És una victòria que ens reforça la moral”

Luis Enrique: “És una victòria que ens reforça la moral”

El tècnic asturià també ha destacat: “Hem canviat el sistema per tenir més possessió de la pilota i control del partit”

El FC Barcelona ha aconseguit una important victòria al Vicente Calderón contra l'Atlètic de Madrid (1-2) gràcies als gols de Rafinha i Leo Messi. El tècnic blaugrana, Luis Enrique Martínez, ha destacat que "és una victòria que reforça molt la moral de l'equip".

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • “Ha estat una victòria molt treballada. A la primera part ens ha costat més amb la pressió d’ells i les condicions del camp, però a la segona aquesta pressió tan alta i forta ja no causava el mateix efecte i hem anat guanyant confiança i arribades”.
  • “Hem estat bastant millor a la segona meitat, tenint més la pilota; a la primera hem tingut moltes pèrdues. A més, l’Atlètic és un equip que té molt perill a pilota aturada i així ha arribat el seu gol”.
  • “Estic content per la victòria, per l’equip. Ens serveix per reforçar la moral dels jugadors. Hem tingut l’actitud d'estar tots units buscant la victòria, i al final hem obtingut el premi”.
  • “Em sento satisfet per haver guanyat un rival directe. Queda molt, encara, però és important allunyar l’Atlètic i apropar-nos a la posició que volem. Continuem pressionant els de dalt”.
  • “Hem canviat el sistema per jugar 3-4-3 en rombe per tenir molt més la possessió de la pilota i el control del partit. Ha estat difícil per la seva pressió i el dolentíssim estat del camp, tot i que ens ha beneficiat en els dos gols”.
  • “Tot el que siguin victòries, i a sobre davant un rival directe, és un reforç molt positiu per a la confiança de l’equip”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut