Els 18 convocats per rebre el Leganés

Els 18 convocats per rebre el Leganés

Luis Enrique no podrà comptar amb el sancionat Sergio Busquets, ni tampoc amb les lesionats Arda, Mascherano i Aleix Vidal i Masip, per decisió tècnica; Aleñá, del filial, completa la llista

El FC Barcelona afronta aquest diumenge la visita del Leganés al Camp Nou (20.45 hores, Canal + Partidazo). Els blaugranes busquen un triomf per continuar a la segona plaça de la Lliga i no perdre pistonada davant el líder. I és que el Barça està obligat a guanyar per seguir tenint opcions de conquerir el campionat domèstic.

Per a aquest partit, Luis Enrique no podrà comptar amb el sancionat Sergio Busquets –acumulació de targetes–, amb els lesionats Arda, Mascherano i Aleix Vidal –de llarga durada– ni tampoc amb el descartat Jordi Masip. Carles Aleñá, del Barça B, completa la convocatòria.

D’aquesta manera, la llista completa és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Mathieu i Aleñá (28).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut