Luis Enrique: “Es veurà un partit atractiu per l’ambició de tots dos equips”

Luis Enrique: “Es veurà un partit atractiu per l’ambició de tots dos equips”

L’asturià ha destacat la dificultat de l’eliminatòria i ha elogiat el tècnic dels parisencs, Unai Emery, assegurant que “és un dels millors entrenadors del futbol espanyol”

El FC Barcelona ja es troba en territori parisenc. Els blaugranes s’han desplaçat a la capital francesa per enfrontar-se al París Saint-Germain en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. El tècnic asturià Luis Enrique Martínez ha destacat a la roda de premsa: “Esperem una eliminatòria complicada, amb un PSG atrevit que ens pressionarà reforçat per la seva afició. Segur que es veurà un partit molt atractiu per l’ambició de tots dos equips”.

Pel que fa a l’evolució dels parisencs en els darrers mesos, el tècnic asturià ha assegurat: “He vist el PSG a un nivell alt, m'espero la mateixa imatge que han donat, amb un 4-3-3 en atac i un 4-1-4-1 en defensa”. Pel que fa a les individualitats, ha destacat els grans números de Cavani, afegint que “és un ‘9’ resolutiu a l'àrea i a més amb capacitat de sacrifici defensiu", i també ha parlat de la possible baixa de Thiago Silva: “Prefereixo que juguin tots els jugadors del rival i es vegi un gran espectacle”.

Luis Enrique també ha fet referència a les visites al Parc dels Prínceps: “Tenim un bon record d'aquest camp perquè hi hem fet grans actuacions. Però mai hem tingut facilitats ni un rival dòcil o submís, a l'inrevés. Tindrem un rival amb un entrenador que ens coneix a la perfecció”. Precisament ha parlat d’Unai Emery, de qui ha destacat: “És un dels millors entrenadors del futbol espanyol i dels més llorejats en l'àmbit europeu. Un tècnic que estudia bé el rival, que té el seu propi estil de joc i la seva pròpia filosofia”.

“Unai Emery és un dels millors entrenadors del futbol espanyol i europeu”

Pel que fa als noms propis blaugrana, Luis Enrique ha assegurat que "Aleix Vidal està millor, està en un procés d’anar progressant dia a dia”. Respecte a Gerard Piqué, ha destacat: “És un jugador clau per a nosaltres, i és per això que hem tingut precaució per no sobrecarregar-lo”. “Demà estarà en plenes condicions”, ha afegit.

Finalment, l’entrenador culer ha recalcat: “El nostre objectiu és ser superiors al rival i guanyar el partit, sense pensar en el duel de tornada”. "L'equip hi arriba bé, és una competició diferent i especial per a tots. Intentarem merèixer ser a quarts i ser-hi", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut