Els gols del trident contra el PSG

Els gols del trident contra el PSG

Reviu tots els gols de Messi, Luis Suárez i Neymar Jr davant l’equip francès, tant al Parc dels Prínceps com al Camp Nou

Cap equip aconsegueix salvar-se dels gols del trident. La millor davantera del món ens té acostumats a golejar sense pietat a tothom, a qualsevol equip, independentment de quina competició sigui. I a la Lliga de Campions i contra el PSG, no podria ser menys. Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr són tres cracs mundials que saben aparèixer en els partits importants i els seus números els avalen: 10 gols en només 4 partits.

Des que juguen tots tres junts, els blaugranes s’han enfrontat quatre vegades al París Saint-Germain. I totes quatre la temporada 2014/15: dos partits a la fase de grups i dos als quarts de final. En aquest quartet de partits, els blaugranes han anotat 10 gols, i tots ells han estat anotats pels membres del trident. Cinc gols de Neymar Jr, tres de Luis Suárez i dos de Leo Messi. A més, l’argentí també va marcar al Parc dels Prínceps als quarts de final de la temporada 2012/13, quan encara Neymar i Suárez no formaven part de l’equip culer.

Des de fora de l’àrea, de cap, amb túnel inclòs... Reviu, en el següent vídeo, els 10 gols anotats pel demolidor trident del FC Barcelona. Amb quina diana et quedes?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut