El Camp Nou, imparable cap a la remuntada

El Camp Nou, imparable cap a la remuntada

Els 96.290 espectadors que han assistit a l’Estadi han cregut fins al final en la gesta i han empès l’equip cap a la historia

El Camp Nou ha viscut una d’aquelles nits que no s’esborraran mai de la memòria dels culers. Amb 96.290 espectadors, l’Estadi ha explotat de glòria amb el sisè gol que ha segellat la remuntada històrica contra el París Saint-Germain (6-1) per accedir als quarts de final de la Lliga de Campions. El gol de Sergi Roberto ha estat el moment culminant, però l’afició ha cregut en la gesta des de molt abans de l’inici del matx.

Hores abans del xiulet inicial es respirava un ambient especial als voltants del Camp Nou, i a mesura que s’apropava l’hora del partit el color blaugrana s’apoderava de l’Estadi. La gent ha anat entrant, ocupant les seves localitats i movent les 80.000 banderes blaugranes fins que, amb les notes de l’himne del Barça s’ha desplegat el mosaic amb el lema ‘Tots amb l’equip’. I no ha estat només un lema, ja que l’afició ha animat el Barça en tot moment; quan tot anava bé, i quan es complicava la remuntada.

El Camp Nou ha celebrat més que mai els gols, un rere l’altre. Amb el 3-1 de Cavani, el desànim ha estat passatger, i s’ha tornat a l’empenta. El desenllaç ha fet explotar d’alegria l’Estadi, i la celebració sobre la gespa ha aplegat equip i staff en comunió amb l’afició. Tothom era conscient que s’havia escrit una pàgina daurada al llibre d’història del Barça. Una més, i el camí a la Lliga de Campions continua.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut