El resum del FC Barcelona - València de Lliga

Els de Luis Enrique sumen tres punts importantíssims contra el València al Camp Nou abans de l’aturada gràcies als gols de Suárez, Messi (2) i André Gomes

El FC Barcelona ha tornat al camí de la victòria. I ho ha fet després de derrotar el València (4-2) en un partit importantíssim, que permet continuar lluitant per la Lliga. Els de Luis Enrique s’han sobreposat al 0-1 i al 2-2 i, amb una vocació ofensiva clara durant pràcticament els 90 minuts de joc, han pogut trobar el premi al tram final, amb el gol de la sentència d’André Gomes (min 89).

Després del 0-1, obra de Mangala, Suárez ha empatat el partit (1-1), i Messi ha avançat els blaugranes, de penal (2-1), abans que Munir tornés a empatar (2-2). Ja després del descans, Messi ha tornat a aparèixer per fer el 3-2, i el portuguès, després de molts intents blaugrana de tancar el duel, ha posat el 4-2 definitiu.

Si no has pogut veure el partit, o vols reviure les millors jugades d’aquest Barça – València, no et perdis el resum més complet.