La històrica foto de Messi ja llueix al Camp Nou

La històrica foto de Messi ja llueix al Camp Nou

La imatge del crac argentí celebrant el sisè gol contra el PSG ja està situada a les instal·lacions del Camp Nou una setmana després de la remuntada amb el missatge 'Welcome to the Camp Nou. History happens here'

La imatge de la remuntada ja llueix al Camp Nou. L’històric triomf per 6-1 contra el PSG és història viva del FC Barcelona i també del món del futbol. Des de fa unes hores l’espectacular imatge de Leo Messi celebrant el sisè gol contra els parisencs aja es troba situada al recinte del Camp Nou, com a homenatge i record a la gran remuntada.

Tot just una setmana després, la màgica imatge de Leo Messi celebrant amb l’afició el gol de Sergi Roberto ocupa una gran paret dins de les instal·lacions del Camp Nou, prop del Palau Blaugrana i de la botiga del Barça, i tots els seguidors que assisteixin al Barça – València de diumenge ja podran gaudir de la gran fotografia.

Un record que prevaldrà a la retina de tots els aficionats blaugrana, però que a més podran recordar cada cop que visitin el temple culer. Una remuntada única, que mai abans s’havia aconseguit en la història de les competicions europees, i que ens va deixar gols per al record, protagonistes eterns i també imatges màgiques com aquesta.

Un enfrontament en què els jugadors i l’entrenador van ser peça clau, però també l’afició. El Camp Nou va donar suport a l’equip blaugrana com mai, acompanyat d’un espectacular tifo amb el lema Tots amb l’equip.  A més, la premsa mundial es va fer ressò de la gran remuntada, i és que mai cap equip havia aconseguit remuntar un 4-0 a la Champions. Sens dubte, un gran capítol de la història del futbol i que ja té el seu racó al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut