Luis Enrique s’emporta tota la plantilla cap a Madrid

Luis Enrique s’emporta tota la plantilla cap a Madrid

El tècnic asturià ha convocat tots els jugadors del primer equip –inclosos els sancionats i lesionats– i Marlon, del Barça B, per afrontar la final de la Copa del Rei davant l’Alabès

Luis Enrique Martínez ja ha fet oficial la convocatòria per viatjar a Madrid. El tècnic asturià s’enduu tota la plantilla cap a la capital per a la disputa de la final de la Copa del Rei davant l’Alabès, inclosos els sancionats Sergi Roberto i Luis Suárez (que, a més, s’estan recuperant de les seves respectives lesions) i els lesionats Mathieu i Rafinha. A més, han rebut l’alta mèdica Gerard Piqué, Javier Mascherano i Aleix Vidal –aquest, precisament després de sofrir una lesió de llarga durada davant l’Alabès a la Lliga. També ha entrat a la convocatòria el jugador del Barça B Marlon Santos.

Així doncs, per a aquest últim partit de la temporada, la llista completa de Luis Enrique la formen: Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu i Marlon (‘33’).

Els blaugranes intentaran tancar la temporada de la millor manera possible, amb un nou títol de Copa del Rei que suposaria el tercer consecutiu. A més, també seria el 9è títol de Luis Enrique com a tècnic culer, en el que serà el seu darrer matx a la banqueta del FC Barcelona.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut