Bogeria pel Barça en l’entrenament al Red Bull Arena

Bogeria pel Barça en l’entrenament al Red Bull Arena

Els homes de Valverde s’han exercitat aquesta tarda en la sessió preparatòria oficial del partit contra la Juventus davant de milers d’aficionats nord-americans

El FC Barcelona ha completat una nova sessió abans del seu debut a la International Champions Cup. Els d’Ernesto Valverde s’han entrenat a les 17 hores al Red Bull Arena, en l’entrenament oficial del partit de dissabte davant la Juventus, i en una sessió que ha estat oberta íntegrament.

Després de la compareixença de Sergio Busquets i de l’entrenador Ernesto Valverde a la roda de premsa, i davant de milers d’aficionats, els culers s’han exercitat sobre la gespa en una sessió marcada per la calor, amb més de 30º, i amb força humitat. Els aficionats nord-americans han gaudit, animat i cridat durant tot l’entrenament, i sobretot han embogit amb la sortida del trident al terreny de joc. A més, en finalitzar l'entrenament, els jugadors blaugrana han fet una volta d'honor a l'estadi per agrair a l'afició la seva assistència.

També han estat presenciant en directe l’entrenament el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el vicepresident Jordi Mestre, el directiu Silvio Elías, el CEO Òscar Grau, el secretari tècnic Robert Fernández i el director d’Esports Professionals, Albert Soler, a més de l’exjugador i actual membre dels Barça Legends Juliano Belletti. Un estadi que el proper 25 de juliol, albergarà també un partit de l’International Champions Cup: el Tottenham-Roma.

Cal recordar que el FC Barcelona debutarà a la pretemporada contra la Juventus el proper dissabte a les 18:05h*, en un partit emmarcat dins de la International Champions Cup (ICC).

*A Nova Jersey són sis hores menys que a Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut