Deulofeu formalitza el seu retorn:

Deulofeu formalitza el seu retorn: "Estic molt content de tornar a casa meva"

El jugador, que ressalta per la seva electricitat i regat en l'un contra un, ha signat el seu contracte a les oficines del Club

Gerard Deulofeu ja ha signat el seu contracte per formalitzar el seu retorn al FC Barcelona. Ho ha fet aquest migdia, a les oficines del Club, acompanyat pel president Josep Maria Bartomeu. Una signatura que s’ha fet després que aquest matí hagi passat la revisió mèdica amb la resta d’internacionals que s’han incorporat aquest divendres a la disciplina blaugrana en tornar de les vacances.

Deulofeu s’ha mostrat “molt content de tornar a casa i amb moltes ganes de començar aquest projecte”. Tot i que es troba “en una fase de recuperació” per unes molèsties a la cuixa dreta, assegura que ja té ganes de començar a treballar amb l’equip el més aviat possible: “Sempre he volgut ser aquí. He hagut de treballar fora del Barça, perquè no és fàcil formar part del primer equip, però vinc amb moltes ganes”.

A més a més, ha afegit: “Torno amb molta força i convençut que sortirà bé. He canviat molt, he viscut diferents experiències i crec que he millorat molt com a persona i a dins del camp. Sóc un jugador diferent i intentaré ajudar l’equip. Sé que hi ha molta competitivitat, però treballaré fort cada dia i intentaré aprendre dels millors per ajudar l’equip a guanyar títols”.

Polivalència, desequilibri i velocitat per la banda

Així, i després de tres temporades de creixement, Gerard Deulofeu Lázaro (13/03/1994, Riudarenes, Girona) torna al FC Barcelona. El mig any al Milan, on jugava cedit per l’Everton des del gener passat, ha estat important en el seu retorn, ja que ha tingut una participació destacada en els 17 partits disputats −16 titularitats i 4 gols.

Per això, i per l’experiència adquirida a Europa en els darrers anys, el Club va optar per exercir el dret de recompra que tenia sobre un futbolista gironí que, sorgit de les categories inferiors del Barça, ha passat i destacat en tots els equips de la casa.

Jugador veloç i polivalent per les bandes, es va vestir de blaugrana per primera vegada quan tenia 9 anys i va anar creixent fins a debutar amb el Barça B la temporada 2011/12. Aquell mateix curs, i amb 17 anys, va disputar el seu primer partit oficial amb el primer equip, en un duel de Lliga al Camp Nou contra el Mallorca.

Explosió de talent

Les seves grans temporades al filial blaugrana van cridar l’atenció de l’Everton, equip al qual va anar cedit la temporada 2013/14. La seva explosió a Anglaterra li va permetre tornar al FC Barcelona durant l’estiu del 2014 i, posteriorment, anar cedit al Sevilla durant un any, on es va proclamar campió de l’Europa League.

Les dues últimes temporades ha jugat a l’Everton, equip que va adquirir els seus serveis després del seu pas pel Sevilla, fins que aquest mes de gener va signar amb el Milan en condició de cedit. La seva experiència europea i el seu creixement futbolístic han fet que el FC Barcelona utilitzi l’opció de recompra i que Deulofeu pugui formalitzar el seu retorn.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut